Cumpăra Wegovy fără rețetă? ✔️ Online

Wegovy

 •   Cumpărați-vă medicamentele online
 •   Obțineți o rețetă medicală validată de medici
 •   Obțineți livrare la domiciliu în 24 de ore

Sunteți tentat să cumpărați Wegovy online? Un medicament numit semaglutide a fost prescris pentru prima dată pentru a ajuta persoanele cu diabet zaharat de tip 2 să își gestioneze mai bine nivelul de zahăr din sânge. Acesta aparține grupului farmacologic cunoscut sub numele de agoniști ai receptorilor receptorilor de peptidă asemănătoare glucagonului-1 (GLP-1).

Semaglutida acționează în același mod ca și hormonul GLP-1, care este produs în stomac după mese. GLP-1 scade cantitatea de glucoză generată de ficat și ajută la stimularea producției de insulină de către pancreas.

Semaglutidul este utilizat de obicei o dată pe săptămână prin injecție subcutanată, dar este disponibil și sub formă de tablete sub denumirea comercială Rybelsus. S-a demonstrat că ajută persoanele cu diabet zaharat de tip 2 să își îmbunătățească controlul glicemiei, să piardă în greutate și să își reducă riscul de evenimente cardiovasculare. În plus, s-a demonstrat că este benefic pentru persoanele obeze fără diabet.

Pentru a obține cele mai bune efecte, Wegovy trebuie administrat împreună cu o dietă sănătoasă și exerciții fizice regulate.

*Wegovy va fi disponibil în curând la farmacia noastră parteneră, între timp există un înlocuitor la fel de eficient.

Care este diferența dintre Wegovy și Ozempic?

Atât Ozempic, cât și Wegovy conțin semaglutid sub formă injectabilă, dar dozele și indicațiile acestora variază.

Semaglutida 0,25 mg, 0,5 mg sau 1 mg este ingredientul activ din Ozempic, un medicament injectabil o dată pe săptămână. Acesta este utilizat pentru a ajuta pacienții cu diabet de tip 2 să își regleze mai bine nivelul de zahăr din sânge, precum și pentru a ajuta persoanele cu boli cardiovasculare să își reducă la minimum riscul de a suferi un eveniment cardiovascular catastrofal, cum ar fi infarctul, accidentul vascular cerebral sau decesul. În plus, este adesea administrat în mod informal în combinație cu o dietă sănătoasă și exerciții fizice regulate pentru a ajuta persoanele obeze să slăbească.

Wegovy, pe de altă parte, este o versiune cu o doză mai mare de semaglutid care se injectează sub piele o dată pe săptămână. Acesta este recomandat pentru controlul cronic al greutății la persoanele cu un indice de masă corporală (IMC) de 30 kg/m2 sau mai mare, sau cu un IMC de 27 kg/m2 sau mai mare și cel puțin o comorbiditate legată de greutate, cum ar fi hipertensiunea, diabetul de tip 2 sau dislipidemia. Acesta conține maximum 2,4 mg de semaglutid.

În concluzie, deși Ozempic și Wegovy sunt ambele formulări de semaglutid, dozele și indicațiile acestora diferă. Cu toate acestea, există o oarecare suprapunere, deoarece mulți pacienți care nu pot cumpăra Wegovy fără prescripție medicală în România – de exemplu, deoarece Wegovy nu este încă disponibil – vor primi o rețetă privată pentru Ozempic, chiar dacă nu au diabet de tip 2.

Pot să mă înregistrez pentru Ozempic și apoi să trec la Wegovy?

Da, același ingredient este prezent atât în Wegovy, cât și în Ozempic, astfel încât este posibil să treceți de la unul la celălalt fără a fi nevoie să repetați creșterea dozei. Pacienții care utilizează Ozempic cu Wegovy încep tratamentul cu 0,25 mg pentru primele patru săptămâni, apoi cu 0,5 mg pentru următoarele două săptămâni și cu 1 mg pentru ultimele patru săptămâni. Wegovy este disponibil în concentrații de 1,7 mg și 2,4 mg.

Avantajul de a vă înregistra la Ozempic și apoi de a trece la Wegovy este că puteți lua un avans și puteți cumpăra Wegovy online imediat ce acesta devine disponibil, deoarece este nevoie deja de două luni pentru a crește doza la 1 mg.

Care sunt efectele negative ale Wegovy?

Înainte de a începe tratamentul cu un medicament nou, este esențial să fiți informat despre posibilele efecte secundare.

Cele mai frecvent menționate efecte secundare includ

 • Greață
 • Diareea
 • Constipație
 • Indigestie
 • Arsuri la stomac sau reflux
 • Dureri de stomac și balonare

Este esențial să vă informați medicul și, eventual, să întrerupeți tratamentul dacă efectele secundare devin intolerabile. Deși Wegovy este în general considerat a fi foarte sigur, fiecare persoană reacționează diferit.

Atunci când doza este crescută, de exemplu atunci când luați prima doză a unei noi concentrații, efectele secundare ale Wegovy devin adesea mai severe, dar trec rapid. În cazul apariției unor reacții adverse neașteptate sau incontrolabile, nu ezitați să vă contactați medicul dumneavoastră pentru ca acesta să poată decide cea mai bună cale de acțiune.

Cine poate cumpăra Wegovy în România pentru a pierde în greutate?

Orice persoană cu un IMC de 30 sau mai mare, sau 27 sau mai mare cu anumite boli legate de greutate, inclusiv SOPC sau hipertensiune arterială (cu excepția celor specificate mai jos), poate cumpăra Wegovy fără prescripție medicală pentru pierderea în greutate. O consultare medicală este primul pas pentru a începe să cumpărați Wegovy online și va determina dacă vă calificați pentru tratament. Apoi, înainte de a vă scrie rețeta, un prescriptor va verifica totul pentru a se asigura că sunteți în siguranță.

Cine nu ar trebui să utilizeze Wegovy pentru pierderea în greutate?

 • femeile însărcinate sau care alăptează
 • diabeticii de tip 1
 • persoanele care au încetat deja să ia GLP-1 din cauza efectelor negative.

Vă rugăm să completați consultarea online aici pentru a vă verifica eligibilitatea.

Este Wegovy recunoscut pentru pierderea în greutate?

Deoarece versiunea Ozempic pentru pierderea în greutate (numită Wegovy) nu este încă disponibilă, a devenit destul de frecventă administrarea Ozempic off-label pentru reducerea greutății. Wegovy este un semaglutid injectabil indicat pentru tratamentul diabetului de tip 2. Deși Wegovy nu este disponibil în prezent, NICE a publicat un proiect de ghid pentru aprobarea acestuia. Ca urmare, multe persoane fără diabet de tip 2 utilizează Wegovy pentru a-și reduce greutatea.

Este esențial să înțelegem că medicamentele „off-label” sunt o practică foarte comună și acceptabilă pentru cei care prescriu medicamente. Termenul „off-label ” indică pur și simplu faptul că medicul dorește ca pacientul să ia medicamentul într-un mod care nu este permis de licența emisă. Deși licența lui Wegovy specifică faptul că acesta trebuie luat doar pentru diabetul de tip 2, oamenii îl folosesc adesea off-label pentru pierderea în greutate, deoarece conține aceeași substanță chimică ca Ozempic, un medicament care a fost cercetat pentru reducerea greutății.

Cât timp pot lua Wegovy sau Ozempic?

Nu există nicio restricție cu privire la perioada de timp în care puteți utiliza Wegovy în calitate de pacient privat, în timp ce Wegovy este permis doar pentru o perioadă maximă de doi ani.

Alternative la Wegovy

 • Saxenda (liraglutidă) este un agonist al receptorilor GLP-1 utilizat pentru tratarea diabetului de tip 2 și pentru menținerea greutății.
 • Ozempic (semaglutide): O formă diferită de semaglutid care funcționează bine pentru reducerea greutății și tratamentul diabetului de tip 2.
 • Orlistat este un medicament oral care împiedică absorbția grăsimilor pentru a ajuta oamenii să piardă în greutate.
 • Topiramatul și fentermina sunt două medicamente utilizate pentru a suprima pofta de mâncare și a ajuta la reducerea greutății.

Pentru a găsi cel mai bun mod de acțiune pentru dumneavoastră, consultați un profesionist din domeniul sănătății.

Opinii despre Wegovy

Wegovy este adesea lăudat pentru capacitatea sa de a încuraja reducerea greutății și de a îmbunătăți reglarea zahărului din sânge. Greața, vărsăturile, diareea și scăderea poftei de mâncare sunt efecte secundare tipice. Deși există diferențe în opiniile pacienților, majoritatea raportează o reducere considerabilă a greutății și o mai bună gestionare a glicemiei.

Pot să beau alcool în timpul tratamentului?

Este recomandabil să reduceți la minimum consumul de alcool în timpul tratamentului cu Wegovy, deoarece acesta poate favoriza hipoglicemia și alte probleme legate de diabet.

Durata procesului de travaliu.

În primele câteva săptămâni de tratament, Wegovy poate începe să reducă nivelul de zahăr din sânge și să încurajeze reducerea greutății. Cu toate acestea, este nevoie de câteva luni pentru a obține rezultate complete. Rezultatele variază în funcție de individ și de cât de bine aderă la un stil de viață sănătos.

Care este potențialul meu de pierdere în greutate?

Cu Wegovy, pierderea în greutate variază în funcție de individ și de stilul său de viață. În medie, în primele 6-12 luni de tratament, pacienții Wegovy pot pierde aproximativ 10-15% din greutatea inițială. Cu toate acestea, un stil de viață sănătos, incluzând o dietă echilibrată și exerciții fizice frecvente, este esențial pentru cele mai bune rezultate.

Cum funcționează injecțiile de reducere a greutății?

Hormonul GLP-1 (glucagon-like peptide-1) este un hormon natural pe care injecțiile Wegovy îl imită pentru a funcționa. Acest hormon reduce producția de glucagon, încetinește golirea stomacului și crește senzația de sațietate, ceea ce duce la o scădere a apetitului și a aportului caloric. Prin urmare, injecțiile Wegovy contribuie la reducerea greutății.

Cum se administrează injecțiile de reducere a greutății?

 • Pentru instrucțiuni de utilizare și asamblare, consultați producătorul stiloului injector.
 • Spălați-vă bine pe mâini cu apă și săpun.
 • Alegeți un loc de injectare pe braț, coapsă sau abdomen, schimbând locul de injectare la fiecare injecție.
 • După ce ați folosit un tampon cu alcool pentru a curăța locul de injectare, lăsați-l să se usuce.
 • Ciupiți ușor pielea din apropierea locului de injectare înainte de a introduce acul la un unghi de 90 de grade.
 • Pentru a administra doza de Wegovy conform instrucțiunilor, apăsați butonul de pe stiloul injector.
 • Dacă este necesar, masați ușor locul de injectare cu tifon sau cu un tampon cu alcool după ce ați îndepărtat încet acul din piele.

Care este prețul Wegovy în România?

 • Pentru 1 stilou Wegovy, prețul este de: 715,37 lei
 • Pentru 2 stilouri de la Wegovy, prețul este de: 1.184,39 lei
 • Pentru 3 stilouri de la Wegovy, prețul este de: 1.579,35 lei
 • Pentru 4 stilouri de la Wegovy, prețul este de: 1.974,31 lei
 • Pentru 5 stilouri de la Wegovy, prețul este de: 2.344,58 lei ( Economisiți 980 lei )

Întrebări frecvente despre cumpărarea Wegovy

Care sunt efectele secundare tipice ale Wegovy?

Cumpărarea Wegovy fără prescripție medicală provoacă adesea efecte secundare neplăcute, cum ar fi greață, vărsături, diaree, stomac deranjat și scăderea poftei de mâncare. Aceste efecte negative sunt adesea trecătoare și se ameliorează adesea în timp.

Wegovy este numai pentru diabeticii de tip 2?

Wegovy este aprobat pentru tratamentul diabetului de tip 2 în asociere cu alte medicamente antidiabetice, precum și pentru tratamentul obezității și supraponderalității cu factori de risc cardiovascular asociați.

Este Wegovy compatibil cu alte medicamente pentru diabet?

Injecțiile de insulină sau alte medicamente pentru diabet, cum ar fi metforminul, pot fi utilizate împreună cu Wegovy. Înainte de a amesteca medicamente, este esențial să discutați opțiunile de tratament cu un profesionist din domeniul sănătății.

Cum trebuie depozitat Wegovy?

Wegovy trebuie depozitat într-un loc răcoros, între 2 și 8 grade Celsius (36 și 46 grade Fahrenheit). Nu trebuie să fie înghețat, iar căldura și lumina soarelui trebuie menținute la un nivel minim.

În cele din urmă

Wegovy este un potențial medicament injectabil pentru tratamentul diabetului de tip 2 și pentru reducerea greutății. Este esențial să vă informați cu privire la opțiunile disponibile, recomandările de medicamente, interacțiunile cu alcoolul, timpul până la obținerea rezultatelor, pierderea probabilă în greutate și tehnicile de administrare a produsului injectabil.

Discutați întotdeauna cu un expert medical despre opțiunile de tratament și despre cum să le adaptați la nevoile dumneavoastră specifice. Pacienții care înțeleg Wegovy și se străduiesc să adopte un stil de viață sănătos pot experimenta un control îmbunătățit al glicemiei și o reducere semnificativă a greutății.