Mysimba poate fi luat pentru a pierde în greutate?

Mysimba

  •   Cumpărați-vă medicamentele online
  •   Obțineți o rețetă medicală validată de medici
  •   Obțineți livrare la domiciliu în 24 de ore

Ce este Mysimba?

Sunteți tentat să cumpărați Mysimba online? Cele două ingrediente active ale Mysimba sunt naltrexonă și bupropion.. Aceste medicamente acționează asupra creierului. Împreună, ele reglează cantitatea de alimente pe care o consumați și cantitatea de energie pe care o cheltuiți. De asemenea, acestea vă afectează obiceiurile alimentare prin schimbarea modului în care mâncați. „Sentimente pe care ți le dă mâncarea, cum ar fi dorința și confortul.

Bupropionul împiedică celulele nervoase să absoarbă neurotransmițătorii naturali noradrenalină și dopamină, în timp ce naltrexona acționează prin blocarea receptorilor opioizi specifici din celulele nervoase. Această combinație de medicamente ajută la pierderea în greutate prin schimbarea obiceiurilor alimentare. Ambele medicamente au fost utilizate în trecut pentru a trata dependența de alcool, opiacee și țigări.

Rezultatele a patru studii clinice sugerează că pacienții care au primit combinația de naltrexonă și bupropion au pierdut semnificativ mai mult în greutate (5,0-9,3%) pe o perioadă de 56 de săptămâni decât cei care au primit placebo (1,2-5,1%), în combinație cu un program intensiv de modificare a comportamentului. În plus, aceste persoane au avut o probabilitate mai mare (45-51% față de 16-19%) de a pierde 5% sau mai mult din greutatea inițială în săptămâna 56, comparativ cu participanții din grupul placebo.

Abordarea dumneavoastră față de Mysimba

Mysimba este o pastilă care trebuie luată de două ori pe zi. Timp de patru săptămâni, doza este crescută în fiecare săptămână. În săptămânile 1 și 2, se ia o tabletă dimineața, două tablete (una dimineața și una seara), trei tablete (două dimineața și una seara), iar în săptămânile 3 și următoarele este necesară doza completă (două dimineața și două seara)..

Mysimba este utilizat împreună cu un regim de pierdere în greutate care include restricția calorică și creșterea activității fizice. Dacă după 16 săptămâni nu a avut loc o reducere a greutății de 5% sau mai mult față de valoarea inițială, medicamentul trebuie întrerupt.

Cine poate cumpăra Mysimba online în România?

Adulții care sunt obezi (indice de masă corporală de 30 kg/m2 sau mai mult) sau supraponderali (indice de masă corporală de 27 kg/m2 până la 30 kg/m2) cu cel puțin o afecțiune legată de greutate (cum ar fi diabetul de tip 2, hipertensiune arterială controlată sau niveluri anormale ale lipidelor din sânge) și care au cel puțin 18 ani pot cumpăra Mysimba online. Mysimba nu este recomandat copiilor, adolescenților, adulților cu vârsta de peste 75 de ani, femeilor însărcinate (sau celor care încearcă să rămână însărcinate) sau femeilor care alăptează.

Dacă ați avut vreodată o reacție alergică la naltrexonă, bupropion sau la oricare dintre celelalte substanțe din Mysimba, nu trebuie să luați acest medicament. Dacă aveți hipertensiune arterială necontrolată, convulsii, o tumoare a sistemului nervos central, antecedente de tulburări de alimentație sau tulburare bipolară sau probleme hepatice sau renale grave, nu trebuie să utilizați acest medicament.

Nu trebuie să începeți să cumpărați Mysimba fără prescripție medicală în România dacă vă retrageți de la alcool sau benzodiazepine, dacă utilizați alte medicamente cu naltrexonă sau bupropion, dacă sunteți dependent de agoniști opioizi sau de opioide cronice sau dacă luați sau ați luat recent inhibitori ai monoaminoxidazei.

Dacă aveți antecedente de depresie, aveți anumite caracteristici clinice sau utilizați alte medicamente care cresc riscul de convulsii, trebuie să cumpărați mysimba online cu prudență, deoarece poate crește riscul de comportament suicidar. În plus, trebuie să fiți precaut dacă aveți probleme cu vasele de sânge, hipertensiune arterială controlată, tulburări ereditare legate de deficitul de lactază, absorbție slabă a zahărului sau intoleranță la galactoză.

Simptomele lui Mysimba

Cel mai tipic efect secundar este greața, care este adesea ușoară până la moderat severă și temporară. Alte efecte asupra sistemului digestiv sunt destul de frecvente și includ greață, gură uscată, dureri de stomac, diaree și constipație. Anxietatea, excitația, dificultatea de a dormi, durerile de cap, amețelile și durerile musculare și articulare sunt simptome tipice.

Deși reacțiile alergice sunt rare, dacă prezentați simptome precum umflarea feței, a limbii sau a gâtului, dificultăți de respirație sau de înghițire, o erupție cutanată cu mâncărimi sau dureri musculare și articulare, trebuie să solicitați imediat asistență medicală.

Alternative la Mysimba
  • Orlistat : Un medicament care împiedică digestia grăsimilor alimentare prin inhibarea activității enzimelor implicate în absorbția acestora.
  • Phentermine-topiramat este un medicament care reduce pofta de mâncare și crește sațietatea.
  • Liraglutida este un agonist injectabil al receptorilor GLP-1 care a fost utilizat pentru prima dată pentru a trata diabetul de tip 2, dar s-a dovedit a fi eficient în promovarea reducerii greutății.
  • Un antagonist opioid și antidepresiv combinat, bupropion-naltrexonă, acționează asupra regiunilor de recompensă și de foame din creier.
  • Atunci când toate celelalte opțiuni de reducere a greutății au eșuat, chirurgia bariatrică poate fi o opțiune pentru persoanele cu obezitate extremă.

Pentru a decide care este cel mai bun curs de acțiune pentru dumneavoastră, consultați un medic.

Recenzii de Mysimba

Unii oameni consideră că Mysimba este un medicament util pentru pierderea în greutate, în special atunci când este combinat cu un program de dietă și exerciții fizice. Dar poate avea și efecte secundare negative, inclusiv greață, dureri de cap și constipație.. Consecințele pe termen lung ale Mysimba asupra sănătății nu sunt încă pe deplin cunoscute.

Pot să beau alcool în timpul tratamentului?

Consumul de alcool trebuie redus la minimum sau evitat în timpul tratamentului cu Mysimba. Medicamentul conține bupropion care, în special atunci când este combinat cu alcool, poate crește riscul de convulsii.

Durata procesului de travaliu.

În general, după primele câteva săptămâni de tratament, Mysimba începe să producă rezultate. Cu toate acestea, rezultatele individuale pot varia și este posibil să dureze câteva săptămâni sau luni înainte de a observa o reducere vizibilă a greutății.

Care este potențialul meu de pierdere în greutate?

Pierderea în greutate depinde de individ și de variabile precum respectarea unei diete și a unui program de exerciții fizice. În primele 6 până la 12 luni de tratament, majoritatea utilizatorilor Mysimba se pot aștepta să piardă între 5 și 10% din greutatea inițială. Este important de reținut că fiecare persoană pierde în greutate într-un ritm diferit și că menținerea unui stil de viață sănătos este necesară pentru ca beneficiile să dureze.

Întrebări frecvente despre cumpărarea Mysimba online

Este Mysimba potrivit pentru toată lumea?

Nu, cumpărarea Mysimba nu este potrivită pentru toată lumea. Mysimba nu trebuie utilizat de către persoanele cu afecțiuni medicale specifice, cum ar fi hipertensiune arterială necontrolată, tulburări de convulsii, tulburări de alimentație sau un istoric de reacții adverse la oricare dintre componentele medicamentului.

Trebuie să urmez o dietă specială atunci când iau Mysimba?

În timpul tratamentului cu Mysimba, este recomandabil să mențineți o dietă sănătoasă, săracă în calorii și să faceți exerciții fizice. Pentru sfaturi cu privire la dieta potrivită pentru dumneavoastră, consultați un dietetician sau medicul dumneavoastră.

Pot înceta să mai folosesc Mysimba după ce mi-am atins obiectivul de reducere a greutății?

Chiar dacă v-ați atins obiectivul de reducere a greutății, este important să vă consultați medicul înainte de a întrerupe Mysimba. Medicul dumneavoastră vă poate da sfaturi despre cum să vă mențineți greutatea stabilă și să preveniți creșterea în greutate după întreruperea tratamentului.

Efectele secundare ale Mysimba sunt de durată?

Consecințele pe termen lung ale Mysimba sunt încă în curs de investigare. Pot apărea și alte efecte secundare, dar unele, cum ar fi greața și durerile de cap, se pot ameliora cu timpul. Discutați cu medicul dumneavoastră despre posibilele beneficii și riscuri ale medicamentului.

Concluzie

Mysimba este un medicament pentru reducerea greutății care poate fi eficient atunci când este utilizat împreună cu o dietă sănătoasă și o rutină de exerciții fizice. Cu toate acestea, poate avea efecte secundare negative și nu este potrivit pentru toată lumea. Există și alte ajutoare de reducere a greutății disponibile, Cu prescripție medicală și fără prescripție medicală. Tratamentul optim pentru dumneavoastră trebuie decis în strânsă consultare cu medicul dumneavoastră, care trebuie, de asemenea, să vă monitorizeze cu atenție starea de sănătate în timpul procedurii.