De unde să cumpărați Androgel online? Peste tejghea

Androgel

 •   Cumpărați-vă medicamentele online
 •   Obțineți o rețetă medicală validată de medici
 •   Obțineți livrare la domiciliu în 24 de ore

Sunteți tentat să cumpărați Androgel online? Bărbații cu niveluri scăzute de testosteron sunt tratați cu AndroGel (gel de testosteron), un medicament topic pentru terapia de substituție a testosteronului (TRT).

Simptomele testosteronului scăzut la bărbați, care includ scăderea dorinței sexuale, creșterea oboselii și scăderea masei musculare, pot fi controlate cu terapia de substituție a testosteronului.

Cumpăra AndroGel este disponibil numai pe bază de prescripție medicală și trebuie utilizat numai conform indicațiilor medicului dumneavoastră.

Care sunt afecțiunile medicale asociate cu niveluri scăzute de testosteron?

Testosteronul scăzut, cunoscut în mod obișnuit sub numele de hipogonadism, este o afecțiune în care organismul produce testosteron insuficient, hormonul responsabil pentru sexualitatea masculină. Nivelurile scăzute de testosteron au fost legate de o serie de probleme medicale, inclusiv :

 • Tulburări ale glandei pituitare: boli care afectează capacitatea glandei pituitare de a regla sinteza de hormoni, în special a testosteronului.
 • Atunci când organismul nu este capabil să utilizeze insulina pentru a controla nivelul de zahăr din sânge, rezultă diabetul de tip 2.
 • Nivelurile scăzute de testosteron pot rezulta din obezitate, care se caracterizează prin exces de grăsime corporală, în special în abdomen.
 • Testosteronul scăzut poate fi cauzat de boli sau leziuni ale sistemului reproducător sau ale testiculelor.
 • HIV/SIDA: Sistemul imunitar este atacat de virusul imunodeficienței umane (HIV), ceea ce poate duce la o scădere a nivelului de testosteron.

Este important să ne amintim că aceste probleme pot influența nivelul scăzut de testosteron. Cu toate acestea, există și alte variabile care pot intra în joc, inclusiv vârsta (andropauza sau menopauza masculină), anumite medicamente și consumul de alcool și droguri. Ar trebui să consultați un medic dacă vă confruntați cu simptome de testosteron scăzut pentru a afla cauza și pentru a discuta despre cel mai eficient tratament.

Simptomele și semnele testosteronului scăzut

Bărbații care suferă de testosteron scăzut (uneori numit „T scăzut”) poate prezenta o serie de simptome, cum ar fi:

 • Libido scăzut: Bărbații cu niveluri scăzute de testosteron pot avea dificultăți în obținerea sau menținerea unei erecții, precum și o scădere a dorinței sexuale.
 • Bărbații cu un nivel scăzut de testosteron se pot confrunta cu oboseală și lipsă de vitalitate.
 • Scăderea masei musculare și a forței: Deoarece testosteronul este implicat în creșterea musculară, bărbații cu niveluri scăzute de testosteron pot prezenta o reducere a masei musculare.
 • Creșterea grăsimii corporale: Bărbații cu niveluri scăzute de testosteron pot avea o creștere a grăsimii corporale, în special în jurul taliei. Testosteronul ajută la gestionarea grăsimii corporale.
 • Scăderea densității osoase: Bărbații cu niveluri scăzute de testosteron pot avea oase mai slabe și un risc mai mare de osteoporoză. Testosteronul ajută la menținerea oaselor sănătoase.
 • Modificări ale dispoziției: Nivelul scăzut de testosteron vă poate face iritabil, deprimat și incapabil să vă concentrați.
 • Bufeuri: Bărbații cu niveluri scăzute de testosteron pot avea bufeuri similare cu cele pe care le au femeile în timpul menopauzei.
 • Atât insomnia, cât și apneea de somn pot fi cauzate de testosteronul scăzut.

Deoarece alți factori pot contribui la aceste simptome, este esențial să consultați un profesionist din domeniul sănătății dacă credeți că suferiți de testosteron scăzut.

Înlocuitori AndroGel

Pentru cei care caută o altă opțiune de terapie de înlocuire a testosteronului, există o serie de alternative la AndroGel. Aceste opțiuni sunt după cum urmează:

 • Injecțiile de testosteron, cum ar fi cipionatul de testosteron sau enantatul de testosteron, sunt administrate intramuscular, de obicei la fiecare 2-4 săptămâni.
 • Plasturi transdermici: Androderm este un plasture transdermic care administrează testosteron prin piele.
 • Axiron și Testim sunt alți doi producători de geluri de testosteron care pot fi administrate local.
 • Testopel este un exemplu de tabletă de testosteron care este implantată sub piele și care administrează testosteron treptat pe o perioadă de trei până la patru luni.

Recenzii despre AndroGel

Recenzile despre AndroGel variază în funcție de experiența fiecărui utilizator. Unii bărbați au experimentat o îmbunătățire semnificativă a simptomelor de testosteron scăzut, cum ar fi oboseala, scăderea libidoului și pierderea masei musculare. Unele persoane au raportat efecte secundare adverse, inclusiv roșeață, mâncărime sau iritație la locul de aplicare.

Pot să beau alcool în timpul tratamentului?

Alcoolul și AndroGel nu par să interacționeze direct unul cu celălalt. Cu toate acestea, consumul excesiv de alcool vă poate afecta starea generală de sănătate și poate scădea nivelul de testosteron. Este recomandabil să vă consultați medicul dumneavoastră pentru sfaturi individuale privind consumul de alcool în timpul tratamentului.

Când începe să se simtă efectul?

AndroGel începe adesea să funcționeze în câteva zile până la câteva săptămâni, dar rezultatele pot varia de la o persoană la alta. Este posibil să dureze câteva luni pentru a se observa toate beneficiile. Este esențial să urmați sfatul medicului dumneavoastră și să nu întrerupeți tratamentul fără să discutați mai întâi cu acesta.

AndroGel cu terapia de substituție cu testosteron (TRT)

Pentru a trata bărbații cu niveluri scăzute de testosteron, AndroGel este utilizat ca parte a terapiei de înlocuire a testosteronului (TRT). Este un medicament topic care se aplică sub formă de gel pe piele.

TRT are ca scop restabilirea nivelului de testosteron la normal. Acesta poate ajuta la ameliorarea simptomelor testosteronului scăzut, inclusiv lipsa dorinței sexuale, disfuncția erectilă, oboseala și pierderea masei musculare. În plus, poate ajuta la îmbunătățirea stării de spirit și a densității osoase.

Este important de reținut că AndroGel trebuie administrat numai sub supravegherea unui medic. Testele de sânge de rutină sunt, de asemenea, necesare pentru a monitoriza nivelul de testosteron și pentru a căuta efecte adverse.

Este, de asemenea, important să rețineți posibilele pericole ale medicamentelor de înlocuire a testosteronului. Acestea includ un risc crescut de evenimente cardiovasculare, cancer de prostată și apnee în somn. Evitați să cumpărați AndroGel fără prescripție medicală în România dacă aveți un istoric al acestor probleme la bărbați.

Este esențial să discutați cu medicul dumneavoastră avantajele și dezavantajele TRT cu AndroGel și orice alte opțiuni de terapie de substituție a testosteronului. Plasturii de testosteron și injecțiile de testosteron (Depo-testosteron și Nebido) sunt alte două forme de terapie de substituție a testosteronului.

AndroGel: Cum se utilizează?

 • Înainte de a utiliza AndroGel, asigurați-vă că pielea dumneavoastră este uscată și curată.
 • Pentru a aplica gelul pe mână, stoarceți pompa.
 • Evitați organele genitale și zona din jurul mameloanelor atunci când aplicați gelul pe partea din față și interioară a coapselor, pe partea superioară a brațelor sau pe stomac.
 • Înainte de a vă îmbrăca, lăsați gelul să se usuce timp de cel puțin 2 până la 5 minute.
 • După utilizarea gelului, spălați-vă bine pe mâini cu apă și săpun pentru a evita transmiterea medicamentului altor persoane.
 • Este esențial să urmați instrucțiunile furnizorului dumneavoastră de asistență medicală. Nu este recomandabil să aplicați AndroGel pe organele genitale sau pe pielea deteriorată sau iritată. După utilizarea gelului, așteptați cel puțin două ore înainte de a face duș sau de a înota.
 • Gelul trebuie ținut la îndemâna copiilor și a femeilor însărcinate sau care alăptează. În plus, dacă prezentați simptome ciudate, erupții cutanate sau reacții alergice după administrarea AndroGel, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră.
 • Omisiunea unei doze: Dacă omiteți o doză din acest medicament, luați-o cât mai curând posibil. Dacă următoarea doză este în curând, săriți peste doza uitată și reveniți la programul dumneavoastră obișnuit de administrare.

Consecințe ale AndroGel

Cumpărarea AndroGel fără prescripție medicală în România poate avea efecte negative, ca în cazul oricărui medicament. Cele mai frecvente efecte negative ale AndroGel sunt următoarele:

 • Mâncărimi sau erupții cutanate la locul de aplicare
 • Acnee
 • Creșterea numărului de celule roșii din sânge
 • Concentrații de PSA (antigen specific prostatic)
 • Apnee în somn
 • Efectele adverse mai puțin frecvente pot include
 • Umflarea picioarelor sau a gleznelor
 • Mărimea crescută a sânilor sau sensibilitate
 • Risc crescut de cancer de prostată
 • Risc crescut de probleme cardiovasculare

Este important de reținut că aceasta nu este o listă completă de efecte secundare și că pot apărea și alte efecte secundare. Dacă prezentați simptome neobișnuite, mâncărimi de la AndroGel sau o reacție alergică, adresați-vă imediat medicului dumneavoastră.

Este important să rețineți că nu toate reacțiile adverse menționate mai sus vor apărea, deoarece acestea variază în funcție de pacient și de doza de medicament.

Este important să rețineți că nu toată lumea ar trebui să utilizeze TRT cu AndroGel. Bărbații cu antecedente de cancer de prostată sau de sân, boli de inimă, apnee în somn sau alte afecțiuni medicale grave trebuie să fie precauți.

Este esențial să discutați potențialele beneficii și daune ale TRT cu un profesionist din domeniul sănătății. Medicul dumneavoastră vă poate ajuta să cântăriți argumentele pro și contra pentru a decide dacă TRT este cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră.

Întrebări frecvente despre cumpărarea Androgel online

Este AndroGel sigur pentru femei?

AndroGel este conceput pentru a trata pacienții de sex masculin cu niveluri scăzute de testosteron. Femeile trebuie să se consulte cu medicul lor înainte de a lua în considerare terapia cu testosteron.

Cum se utilizează corect AndroGel?

Urmați atât instrucțiunile medicului dumneavoastră, cât și instrucțiunile furnizate împreună cu medicamentul. Aplicați AndroGel pe pielea curată și uscată în general, evitând rănile și zonele cu piele subțire. Nu îl utilizați pe organele genitale.

Există o cerință de vârstă minimă pentru utilizarea AndroGel?

AndroGel este adesea administrat bărbaților adulți cărora le lipsește testosteronul. Adolescenții și copiii mici ar trebui să îl evite, deoarece le poate opri creșterea și dezvoltarea. Dacă nu sunteți sigur dacă AndroGel este potrivit pentru dvs, consultați întotdeauna un medic.

Care sunt posibilele efecte secundare ale AndroGel?

Reacțiile cutanate (roșeață, iritație, mâncărime) la locul de aplicare, creșterea crescută a părului, acneea, ginecomastia (mărirea sânilor la bărbați), retenția de lichide și creșterea tensiunii arteriale sunt toate efecte secundare potențiale. Consultați imediat medicul dumneavoastră dacă observați orice efect secundar grav sau îngrijorător.

Poate o persoană cu probleme de prostată să utilizeze AndroGel?

Cumpărarea de AndroGel poate modifica dimensiunea prostatei și poate exacerba simptomele la bărbații cu tulburări de prostată, inclusiv hiperplazia benignă de prostată (HBP) sau cancerul de prostată. Dacă aveți antecedente de probleme de prostată, discutați cu medicul dumneavoastră despre administrarea AndroGel înainte de a începe.

Opinie finală despre Androgel – Testogel

Există mai multe alternative la AndroGel ca terapie pentru bărbații cu niveluri scăzute de testosteron. Nu există interacțiuni directe documentate cu alcoolul, iar sfaturile variază în funcție de experiența fiecăruia. Deși durata efectelor medicamentului variază, este esențial să urmați recomandările medicului dumneavoastră pentru cel mai bun rezultat posibil. Este întotdeauna cel mai bine să discutați cu un profesionist din domeniul sănătății dacă aveți îndoieli cu privire la AndroGel sau dacă aveți întrebări.